Most Popular

Monday, December 3, 2012

Online Vind de beste luxe hotels en kies uw favoriete plaatsen voor de volgende vakantie - Find the best luxury hotels Online & select your favorite places for next holiday

Kurumba Maldives ligt op een tropisch eiland in de Noord Male Atoll, gunstig gelegen een korte 10-minuten met de speedboot van de luchthaven en Male, de Maldivische hoofdstad. Bezaaid met kokospalmen die het eiland naamgenoot, Kurumba was het eerste prive-eiland resort in de Malediven. Weelderige tropische tuinen, witte zandstranden en een bruisend huisrif zijn de kenmerken van deze klassieke Maldivische resort.

 

 

Het resort zal u betoveren met zijn ongeëvenaarde keuze aan eetgelegenheden, recreatieve activiteiten en entertainment met behoud van idyllische toevluchtsoorden van ontspanning om de perfecte balans voor een vakantie in het paradijs, ideaal voor honeymooners en families alike.Kurumba Malediven mening dat het zowel de te creëren kleine en grote details die zorgen voor een verrijkende vakantie. Wij houden van onze gasten met kleine details te laten zien dat we de zorg, en de grotere hand aan voelt u zich verwend en erkend.

 

Dit concept is om u zich gewaardeerd en om een ​​oprechte vakantie zodat u een hernieuwde waardering voor het leven met een Maldivische twist.Our team, bekend om hun warmte en oprechte gastvrijheid te creëren, verheugen u te verwelkomen in Kurumba Maldives, een thuis weg van thuis waar je kunt komen als gast en vertrekt als friend.Minutes van aankomst ... mijl van de gewone.

 

 

 

Kurumba Maldives biedt een scala van acht stijlen van de accommodatie, variërend van Superior naar de Royal Residence, verspreid over de weelderige eiland tropische tuinen met gemakkelijke toegang tot het strand. Blending rijke bossen en hoge plafonds met de warmte van Maldivische stijl en design, elke kamer biedt een comfortabele toevluchtsoord tijdens uw verblijf.

 

Elke kamer wordt aangevuld met een walk-in dressing en badkamer met zandsteen tegels, stand-alone bad en binnen-en buitendouches. Alle slaapkamers is uitgerust met een kluisje op de kamer, een eigen minibar, thee / koffie faciliteiten, satelliet-tv, internet.

 

  Een hoogtepunt van luxe leven, de Royal Residence is een twee-slaapkamer suite met twee zwembaden en een ruim zonnedek met uitzicht op het strand. De ingang is via een binnenplaats via een brug over een siertuin zwembad met een rieten paviljoen en ligbedden aan beide zijden. Een patio geeft toegang tot een hal en een grote woonkamer, compleet met pantry butler en pensions toilet. Deuren aan beide zijden van de hal open in de twee vleugels van de Royal Residence, elke vleugel heeft een walk-in kleedkamer, slaapkamer met kingsize bed, veranda op het strand en een grote, luxe badkamer leidt tot een eigen binnenplaats met zwembad, jacuzzi, buitendouche en schaduwrijke kingsize daybed. De lounge en diner oppervlakte dient als een centrale ruimte voor onderhoudend of diner. Doordachte extra's zijn onder andere een 24-uurs Butler, de mogelijkheid van het dagelijks à la carte Premium ontbijt in Ocean Grill dagelijks 's middags cocktails in de Beach Bar.

 

  De Presidential Pool Villas zijn smaakvol ingericht om uw privacy en comfort te garanderen tijdens uw verblijf. Er is een grote slaapkamer op de bovenste verdieping met een kingsize bed met uitzicht op het strand en zee. Dit niveau heeft ook een walk-in dressing, badkamer met aparte douche met glazen muren, centrale marmeren eenzijdig bad en buitendouche. De beneden ruimte beschikt over een grote lounge met eigen bar, televisie en geluidsinstallatie faciliteiten. De begane grond veranda komt uit op het strand en de lagune. Er is een groot prive-zwembad in een ommuurde binnenplaats met eettafel, ligstoelen en of ligbedden. Deze kamer is geschikt voor gezinnen of romantische stelletjes op zoek naar privacy, ruimte en een vleugje klasse. Doordachte extra's zijn onder andere een 24-uurs Butler, de mogelijkheid van het dagelijks à la carte Premium ontbijt in Ocean Grill en dagelijks 's middags cocktails in de Beach Bar.

 

 

 

  De ruime Deluxe Pool Villa's zijn voorzien van een grote slaapkamer, een woonkamer en veranda die leiden naar de witte stranden van het eiland. Een eigen binnenplaats beschikt over een zwembad, compleet met jacuzzi, gelegen in een rustige tuin met een rieten dak daybed paviljoen voor ontspanning en zonnebaden dekken met ligstoelen. De kamers zijn groot en open waardoor een ruime woonkamer. Doordachte extra's zijn onder andere Lavazza koffiemachines, ik-Home-dock en een dvd-speler om er maar een paar te noemen. Gasten die verblijven in de Deluxe Pool Villas genieten van de mogelijkheid van het hebben van Premium à la carte ontbijt in Ocean Grill, dagelijks 's middags cocktails in de Beach Bar en een scala aan doordachte extra's.

  De Private Villas met jacuzzi zijn idyllisch gelegen op prime strand en steeds de favoriete keuze voor gasten die op zoek ruime comfort en privacy. Met een grote slaapkamer, grenzend aan woonkamer en veranda op een steenworp afstand van het strand, is de villa ook aangevuld met een ruime badkamer, een glazen douche, ligbad en open binnenplaats, compleet met een "regendouche" met een tuin jacuzzi. Gasten die verblijven in de Private Villas genieten van de mogelijkheid van het hebben van Premium à la carte ontbijt in Ocean Grill, dagelijks 's middags cocktails in de Beach Bar en een scala aan doordachte extra's.

 

  Het ligt in tropische tuinen, deze villa's bieden een ruime slaapkamer en een zitkamer gescheiden door schuifdeuren, ideaal voor families en koppels die willen een ruime uitje. Grote open badkamers zijn voorzien van een glazen douche, apart bad en een open binnenplaats, compleet met een "regendouche" en een eigen klein buitenzwembad. Er is een grote kledingkast en een eigen bar. De woonruimte lounges kan geschikt zijn voor extra bedden of een ruimte om te ontspannen en een boek lezen of een dvd kijken. Garden Pool Villa's bevinden zich de mogelijkheid van het hebben van premium à la carte ontbijt in Ocean Grill en hebben een heerlijk assortiment van doordachte extra's.

 

 

  Beachfront Deluxe Bungalows zijn gelegen op slechts een steenworp afstand van het strand, biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan. Als uw droom is om wakker te worden, een vers kopje koffie en een paar stappen voor een duik in het warme, heldere water te nemen, dan is dit de ideale kamer voor u. Deze kamers zijn goed ingericht en bieden een groot balkon met een panoramisch uitzicht op de oceaan en een canape welke stappen op het witte zandstrand. Het hoge plafond slaapkamer is open en luchtig. Een ruime badkamer, compleet met twee wastafels, een douche met glazen muren, een vrijstaand bad en een open-air zand en steen-vloer douche tuin. Gasten die verblijven in de Beachfront Deluxe Bungalow genieten van de mogelijkheid van het hebben van Premium à la carte ontbijt in Ocean Grill plus een scala aan doordachte extra's.

 

Deluxe Bungalows dot het eiland en zijn gelegen temidden van tropische tuinen. Deze bevinden zich op een korte wandeling van het strand met uitzicht op de oceaan. Een aanzienlijk balkon met dag bed zorgt voor een rustige middag te genieten van de zeebries die stroom op het witte zand van het eiland. De hoge plafonds slaapkamer is ruim met een overdekt daybed, een flatscreen-tv en een bureau. Een ruime open badkamer, compleet met twee wastafels, een glazen indoor douche, een vrijstaand bad en een open-air zand en steen vloer douche tuin. Deze kamers zijn ruim en bieden een scala aan doordachte extra's.

 

  Goed gelegen kamers aan de westelijke kant van het eiland in de buurt van een mooi stuk strand, de lagune en fringing koraalrif. De Deluxe kamers zijn comfortabel ingericht en ingericht, met een grote badkamer met een open douche en een apart bad. Deze kamers zijn perfect voor koppels die op zoek zijn naar een meer rustige locatie.

 

Ruim en gunstig geprijsde accommodatie met ofwel de begane grond terras of boven met een eigen balkon. De slaapkamer leidt tot een lichte grote open badkamer met een tuin en een binnen-en buitendouches. Superior kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte delen en extra bedden of babybedjes geplaatst kunnen worden en biedt onderling verbonden opties. Deze kamers zijn geschikt voor gezinnen of koppels op zoek naar een goede waarde grotere kamer.

 

Colli

Halfpension Pakket Met het halfpension plan, kunnen de gasten ontbijten en dineren in het hoofdrestaurant van het resort restaurant. Hoewel niet opgenomen in deze Dining plan kunnen de gasten ook genieten van maaltijden in de andere verkooppunten waar een breed scala aan gerechten uit de hele wereld. Gasten op halfpension genieten van een 30% korting op eten bij een diner in onze handtekening restaurants. Volledige verzorging arrangementen Op de Volpension plan, de gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant van het resort restaurant. Naast het hoofdrestaurant, Kurumba heeft acht andere restaurants om uit te kiezen. Gasten op Volpension ontvangen 30% korting op eten genoten in een van de vele resort eetgelegenheden. All-Inclusive Volpension Pakket Met het All-Inclusive Vol Pension plan, de gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant van het resort restaurant samen met een scala aan alcoholische en niet-alcoholische dranken met hun maaltijden. Dranken zijn de hele dag op de drie beschikbare bars op het resort en het zwembad. All-Inclusive Dine Around Pakket Het All-Inclusive Dine Around plan biedt gasten de keuze om hun ontbijt, lunch en diner in een van onze operationele restaurants plus een scala aan alcoholische en niet-alcoholische dranken met hun maaltijden. Dranken zijn de hele dag op de drie beschikbare bars op het resort en het zwembad.

 

Huwelijksreis PackageThe huwelijksreis-pakket is een 5-daagse uitschuifbare pakket dat een terugkeer ronde naar de luchthaven omvat, verwelkomen je 's ochtends op de Malediven met een champagne-ontbijt, vul een van de middagen met een 60-minuten durende massage in Veli Spa en eindigen de avond met een romantisch diner bij kaarslicht met een fles wijn. Dit is een opmerkelijke pakket voor degenen honeymooners die hun liefde te vieren op de Malediven.

 

Kurumba Family Fun De Family Fun pakket is een 5-daagse uitschuifbare pakket dat een terugkeer ronde naar de luchthaven, Volpension Dining plan tijdens uw verblijf en een famly lunch met pizza, pasta en frisdranken, een halve dag tour naar Male omvat, de hoofdstad van de Malediven, een zonsondergang / dolfijn cruise en een boot met glazen bodem rit voor de familie.

 

Kurumba Retreat De Kurumba Retreat pakket is een 3-daagse uitschuifbare pakket dat een terugkeer ronde naar de luchthaven, Volpension Dining plan tijdens uw verblijf omvat, een 60-minuten durende massage in Veli Spa en een zonsondergang / dolfijn cruise voor twee. Dit is een alles-in-een pakket voor uw korte vakantie of last minute vakantie op de Malediven.

Reservering

No comments:

Post a Comment